Tapio21

Tapio is de god van de natuur, meteen het onderwerp van deze blog.

Tuesday, November 06, 2007

Dag van de Natuur 2007 met bekende figuren

Op 17 en 18 november 2007 is het Dag van de Natuur. Dan steken traditiegetrouw honderden vrijwilligers, verspreid over heel Vlaanderen, de handen uit de mouwen voor een betere natuur. Zo worden onder andere wandelpaden aangelegd en onderhouden, omheining hersteld, hagen aangeplant, zwerfvuil opgeruimd en wilgen geknot.

De organisatie ligt in handen van Natuurpunt en de Jeugdbond voor Natuur en Milieu (JNM). Tijdens de Dag van de Natuur willen zij het natuurbeheerwerk in gans Vlaanderen in de kijker zetten. Dat doen ze door iedereen actief te betrekken bij natuurbeheer. Ieder die wil kan in een natuurgebied naar keuze de handen uit de mouwen steken.

Deelnemers kunnen meehelpen, maar ook rustig een wandeling maken in één van de deelnemende natuurgebieden. Er wordt gezorgd voor warme soep en warme dranken. Ook enkele bekende vlamingen zullen hun schouders onder deze actie zetten. Doen onder andere mee: Pol Goossen, Sabine De Vos, Marc De Bel en Dirk Draulans. Meer info op www.natuurpunt.be. (LD)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home