Tapio21

Tapio is de god van de natuur, meteen het onderwerp van deze blog.

Friday, April 13, 2007

Hidrodoe en Milieuboot slaan handen in elkaar

Het innovatieve watercentrum Hidrodoe in Herentals en de Milieuboot slaan op zondag 6 mei en zondag 13 mei de handen in elkaar. Dan wordt een bezoek aan het watercentrum immers gekoppeld aan een boottocht op het Netekanaal in Herentals. Tijdens die twee dagen gelden er ook extra goedkope deelnameprijzen. Er is telkens plaats voor maximaal zestig deelnemers.


De deelnemers krijgen om 10 uur de gelegenheid het watercentrum Hidrodoe te bezoeken. Er wordt ook de mogelijkheid aangeboden om in het Watercafé een picknick te gebruiken. Daarvoor moet wel 1,25 euro extra betaald worden voor een consumptie. Om 13.30 uur vertrekt men naar de Milieuboot aan Sluis 10. De verplaatsing moet wel gebeuren met eigen vervoer. Om 14 uur start de boottocht op het Netekanaal. De dag wordt omstreeks 17 uur afgesloten.


Voor hele dagarrangement betalen volwassen deelnemers 11,50 euro. Jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen 8,50 euro, terwijl de deelname aan kinderen van 3 tot 12 jaar 6,50 euro kost. Reserveren kan telefonisch via de Milieuboot op tel. 053/72.94.20. Inschrijven kan tot 20 april. Meer informatie over de dag kan bekomen worden op de websites www.hidrodoe.be en www.milieuboot.be.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home