Tapio21

Tapio is de god van de natuur, meteen het onderwerp van deze blog.

Tuesday, February 05, 2008

Dikke-truiendag is populair

Sinds het begin van het jaar zijn er 160.000 nieuwe deelnemers geregistreerd voor de Dikke-truiendag die dit jaar op vrijdag 15 februari plaatsvindt. Met de actie wil de Vlaamse overheid, mensen bewust maken van de klimaatproblematiek en een effectieve vermindering van de CO2-uitstoot realiseren. Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid wil het aantal deelnemers van vorig jaar overtreffen.

Daarom doet het een warme oproep aan iedereen die nog niet is ingeschreven om zich alsnog te registreren: "Laten we met z’n allen op de Dikke-truiendag de CO2-uitstoot verlagen door bij de dagelijkse activiteiten thuis, op school én op kantoor minder energie te verbruiken. Dat kan met eenvoudige maatregelen zonder aan comfort in te boeten."

Je kan jezelf inschrijven op www.dikketruiendag.be en berekenen wat je kan besparen aan CO2 en euro’s. Je vindt er ook massa's slimme energietips voor nu, 15 februari en later! Het milieu en je portemonnee winnen er alvast bij, en wie een creatieve en efficiënte Dikke-truiendagactie bedenkt, maakt bovendien kans op een mooie prijs.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home